Stentrappa – Ale, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla & Vänersborg med omnejd

Varmt välkommen ska du vara till oss på StenAkuten! Inom företaget har vi personal som besitter över 20 års erfarenhet inom branschen, med bland annat stensättning. Tack vare den här erfarenhet kan vi erbjuda kvalitativa tjänster till våra kunder.

Våra tjänster inkluderar bland annat arbete med stensättning och markanläggning, dessutom kan vi bland annat hjälpa er med en stentrappa. Med vårt arbete utgår vi från Lilla Edet men vi arbetar även i dess omnejd, i bland annat Kungälv, Ale, Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med flera.

Alla arbeten är lika viktiga för oss, därför levererar vi alltid hårt arbete med goda resultat. Att ge våra kunden den bästa servicen och hjälpen är något vi värderar högt. Vi vill att alla kunder som anlitar oss ska bli 100 procent nöjda.

Vårt arbete passar lika bra i bostadsområden och villor såväl som i parker och torg. Det innebär att både privatpersoner och företag kan anlita oss för arbetet. Alla som är i behov av hjälp inom stensättning, murning, stentrappor eller markanläggning är välkomna till oss.

För oss är det viktigt att våra kunder alltid känner trygghet och tillit till oss och vårt arbete. Därmed ser vi till att lyssna till eventuella önskemål kunden har. Utöver det lägger vi alltid ned passion och precision i vårt arbete.

Som nämnt ovan arbetar vi i området kring Lilla Edet, i städer såsom Uddevalla, Vänersborg, Ale, Trollhättan och Kungälv med flera. Befinner du dig i det här området och är i intresserad av att erhålla vår hjälp med din stentrappa, eller kanske vill du ha vår hjälp med en ny stentrappa. I så fall är du varmt välkommen att kontakta oss, så kan vi lägga upp en plan för arbetet. Tveka inte på att ta kontakt med oss om du skulle ha några som helst frågor.

Back to top