Murare – Ale, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla & Vänersborg med omnejd

Vi på StenAkuten har över 20 års erfarenhet inom branschen. Den här erfarenheten har lett till omfattande kunskap som därmed gör att vi kan erbjuda våra kunder den bästa möjliga hjälpen och servicen.

Som murare arbetar vi alltid engagerat, målinriktat och noggrant. På så sätt genomför vi arbetet på bästa sätt och kan leverera ett bra resultat till kunden. Med arbetet utgår vi från Lilla Edet men vi vänder oss även till er i närliggande städer, bland annat Ale, Kungälv, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg med flera.

Arbetet vi utför fungerar lika bra i offentliga miljöer, exempelvis torg och parker som i privata områden såsom trädgårdar, garageuppfarter och trappor. Därmed kan både privatpersoner såväl som företag vända sig till oss för att få hjälp av en murare.

Målet vi har med samtliga arbeten är att kunden ska känna full trygghet gentemot oss och att arbetet blir väl genomfört. Därför strävar vi alltid efter att ge den bästa servicen samtidigt som vi lägger ned både precision och passion i allt vårt arbete.

Som sagt arbetar vi i området kring Lilla Edet, i städer såsom Uddevalla, Trollhättan, Ale, Vänersborg och Kungälv med flera. Befinner du dig i detta område och är i behov av hjälp från en murare är du varmt välkommen att vända dig till oss för hjälp. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar!

Back to top